У Запоріжжі урочисто відкрили головну ялинку міста

19.12.2017 18:55

Сьогодні на площі Маяковського відкрили головну ялинку Запоріжжя. Уже традиційно ця подія проходить в нашому місті в День Святого Миколая. На свято зібралися сотні запоріжців різного віку, які прийшли сюди цілими сім'ями.

Відкриття головної ялинки міста дало старт проведенню цілої низки міських новорічних святкових заходів в Запоріжжі. Перед гостями свята виступили творчі колективи міста, які подарували запоріжцям яскраві творчі номери.

Зі святом запоріжців та гостей міста привітав міський голова Запоріжжя Володимир Буряк. Звертаючись до присутніх, міський голова побажав усім добра, миру, благополуччя. Володимир Буряк висловив думку, що подібні свята об'єднують. День Святого Миколая - це лише перше з новорічних свят. Наступними будуть Новий рік, Різдво Христове. Кожне з цих свят запоріжці люблять по-своєму.

- Сьогодні ми всі разом зібралися біля головної міської ялинки. Це підтверджує, що у нашого міста є майбутнє. Адже всі ми запоріжці, одна велика, гарна сім'я. Хочу всім сьогодні побажати щастя. З Новим Роком, добра і здоров'я, - зазначив Володимир Буряк.

Традиційними гостями свята стали Дід Мороз та інші новорічні персонажі. Міський голова вручив подарунки обдарованій молоді - переможцям всеукраїнських, міжнародних конкурсів та олімпіад.

Кульмінацією заходу стало запалення головної міської ялинки.