70 Дідів Морозів привітають дітей з обмеженими можливостями

20.12.2017 10:19

Сьогодні 170 запорізьких дітей з обмеженими можливостями отримають подарунки та привітання від Дідів Морозів.

Шістнадцятий рік поспіль в Запоріжжі проводиться міська благодійна акція «Дід Мороз». Вона покликана надати увагу і турботу тим, хто в цьому має особливу потребу - дітям з обмеженими можливостями. Сьогодні біля стін Запорізької міськради зібралися 70 Дідів Морозів. Вони вирушать у всі райони міста, щоб привітати з Новорічними та Різдвяними святами хлопчиків та дівчат, які за станом здоров'я не виходять з дому.

Перед початком заходу відбулася театралізована вистава. Тут були маленькі сніжинки, гноми, Дід Мороз і Снігуронька.

З привітанням до учасників акції звернувся заступник міського голови Анатолій Пустоваров:

- Дякую талановитим дітям, які сьогодні підготували виступ і подарували святковий настрій. Почалася низка новорічних свят. Ця щорічна благодійна акція має теплий і глибокий сенс. Ми просимо сьогодні всіх Дідів Морозів, молодь, що  відгукнулася на акцію, донести хлопцям та дівчатам, які, на жаль, зустрінуть новий рік швидше за все вдома, побажання миру, здоров'я, щастя, посмішок. Зі святами! Нехай діти будуть самі щасливіші і здорові!

Діди Морози з подарунками в святково прикрашених автобусах роз'їхалися по районах обласного центру в гості до маленьких запоріжців. В рамках акції подарунки отримають 170 дітей з обмеженими можливостями.

Начальник управління соціального захисту міської ради Ольга Полковникова зазначила, що в місті близько 2,5 тисяч дітей соціально незахищених категорій. Всі вони будуть охоплені в свята увагою і турботою. В рамках міських програм у напрямку соціального захисту запорізькі хлопці і дівчата зможуть побувати на благодійних новорічних і різдвяних виставах.