В Олександрівському районі тривають роботи з благогустрою

19.01.2023 16:40

Комунальники продовжують дбати про те, аби місто виглядало чистим та охайним. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. В Олександрівській районній адміністрації, зокрема, розповіли про те, що було виконано на території за останній тиждень – з 13 по 19 січня.

Так, з метою забезпечення належного санітарного стану територій району, задля безпеки мешканців, протягом звітного періоду KП «ЕЛУАШ» були організовані та виконані роботи з прибирання доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, вивозу сміття. Під час негоди виконано посипку особливо небезпечних ділянок дороги протиожеледними матеріалами.

KП «ЗЕЛЕНБУД» надано послуги з очищения територїі парків та скверів, обрізки дерев та кущів, вивозу сміття, листя та гілля.

Крім того, робочою групою з профілактики та запобігання виникненню несанкціонованої (стихійної) торгівлі на території Олександрівського району, здійснено 2 рейдових заходи в місцях концентрації такого виду заробітку.

Надано 3 консультації суб’єктам підприємницької діяльності стосовно оформлення договору на право користування місцем для розташування стаціонарної тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності.