В Комунарському районі виконуються роботи з благоустрою територій

20.01.2023 11:35

Запорізькі міські служби та комунальні підприємства продовжують підтримувати благоустрій. Зокрема, про результати своєї роботи за тиждень відзвітували в Комунарській райадміністації.

У січні спільно з представниками поліції та інспекції з благоустрою  проведено 3  рейди, в ході яких  склали 3  протоколи про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП та 2 протоколи за ст. 160 КУпАП.

Також спеціалісти райадміністрації  провели 3  обстеження місць незаконної торгівлі, в ході яких  21 торгівцю вручені попередження про припинення торгівлі та адміністративну відповідальність, проведено роз’яснювальну роботу та запропоновано перейти на територію ринку. Поліцією окремо складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення  за ст. 160 КУпАП.

Продовжуються роботи з демонтажу незаконно встановлених металевих гаражів по вул. Парамонова, 6.

Проводяться регулярні обстеження приміщень бібліотек. Протягом минулого тижня представники райадміністрації перевірили бібліотеки по вул. Комарова, 9 та вул. Ситова, 6 щодо можливості їх використання в якості найпростіших укриттів.

Також взяли участь в комісійному обстеженні житлових кімнат по вул. Привокзальній, 7. Складено 2 акти про фактичне проживання громадян, які мешкають у цьому гуртожитку, для можливості подальшої приватизації ними своїх кімнат.

Обстежено ділянку біля зливової каналізації по вул. Очаківській. Надано доручення підрядній організації привести ділянку біля колодязів до належного санітарного стану.

Роботи з підтримання порядку та благоустрою продовжуються.