У Запоріжжі затверджена Програма зайнятості населення міста до 2020 року

20.12.2017 19:07

Сьогодні на 24-й сесії Запорізької міської ради депутати затвердили Програму зайнятості міста Запоріжжя на 2018-2020 роки.

Програму розроблено з урахуванням основних показників соціально-економічного розвитку міста, аналізу ринку праці, тенденцій його розвитку за попередні роки, прогнозних даних та основних показників розвитку міста Запоріжжя на період до 2020 року.

При підготовці Програми враховувались пропозиції Запорізького міського центру зайнятості, департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради, інших виконавчих органів міськради, Запорізького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Головного управління Пенсійного Фонду України в Запорізькій області.

Метою Програми є створення умов для забезпечення зайнятості населення міста, його соціального захисту від безробіття, підвищення рівня життя населення за рахунок доходів від легальної трудової діяльності.

Джерелом фінансування Програми є кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, кошти бюджету міста та Фонду соціального захисту інвалідів.