В Олександрівському районі тривають роботи з благоустрою

27.01.2023 09:30

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у місті. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах.

Як повідомили в Олександрівській районній адміністрації, з 20 по 26 січня КП «ЕЛУАШ» виконано роботи з прибирання доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, вивозу сміття. Комунальники також прибирали в парках та скверах, обрізали дерева та кущі, вивозили листя та гілля.

Проведено ямковий ремонт шляхом холодного асфальтування ділянок проїжджої частини по вулицям: Святого Миколая, Слобідській, Першої ливарної, Академіка Чабаненка, Олександрівській та Тургенева.

ТОВ «Клінтаунсервіс» виконано роботи з ліквідації стихійних звалищ сміття по вул. Шевченка/вул. Вишневій, вул. Поштовій/вул. Жуковського, вул. Жуковського/вул. Першій ливарній. На полігон ТПВ вивезено 35 т сміття. 3 території району вивезено близько 15 т гілля та ялинок.

Робоча група з профілактики та запобігання виникнення стихійної торгівлі на території Олександрівського району спільно з працівниками поліції здійснила два рейди. На порушників складено протоколи про відповідальність за статтею № 152 КУпАП за торгівлю продовольчими товарами.