Запорізький телеканал підписав меморандум про співпрацю з благодійним фондом

31.01.2023 11:00

Телеканал «МТМ» та благодійний фонд «Карітас Запоріжжя» підписали меморандум про співпрацю. Завдяки такій співпраці мешканці Запоріжжя зможуть отримати більше інформації про роботу фонду та допомогу, яку він надає.

Під час війни «Карітас Запоріжжя» активно продовжує свою роботу. Щодня волонтери організації надають допомогу щонайменше пів сотні людей. Це переселенці та запоріжці, які постраждали від війни.

Благодійний фонд видає гуманітарну допомогу. В організації працює соціальна гардеробна, де безоплатно можна отримати одяг за сезоном. Волонтери піклуються про літніх людей, які потребують допомоги. Без уваги не залишаються і підлітки, які навчаються в інклюзивній групі дитячого простору у «Карітасі».

Разом з тим журналісти телеканалу «МТМ» висвітлюють різноманітні події фонду, аби кожен, хто потребує підтримки, знав, куди звертатися по допомогу.

- Наша місія як муніципального телеканалу — інформаційно допомагати запоріжцям, переселенцям, кожній родині, всім, хто опинився в скрутному становищі та чекає на допомогу. Вже довгий час ми співпрацюємо з благодійною організацією «Карітас Запоріжжя», тому підписання меморандуму лише зміцнюють наші стосунки та розширюють межі нашої співпраці, - зазначила начальниця КП «МТМ» Ірина Полієктова.