В Комунарському районі відзвітували за роботу за тиждень

02.02.2023 18:55

В місті продовжуються роботи з благоустрою. Зокрема, про результати робіт за минулий тиждень розповіли в Комунарській райадміністрації.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, території району очищували від снігу. Так:

  • районна дільниця № 6 КП «ЕЛУАШ» обробляли дороги, тротуари, зупинки громадського транспорту протиожеледною сумішшю, використано – 135,5 тонн, було задіяно 7 одиниць спецтехніки;
  • КРПБ «Зеленбуд» було задіяно 15 осіб для очищення та обробки закріплених за підприємством тротуарів, парків, скверів на території району;
  • КП «Запоріжремсервіс» спецтехнікою (4од.) було очищено та посипано внутрішньоквартальні проїзди. Використано приблизно 2 тонни відсіву;
  • для очищення тротуарних доріжок та прибудинкової території ТОВ «КК «Мрія» було залучено 48 працівників, КП «Наше Місто» - 8 працівників та ТОВ «КК «Місто для людей» - 30 працівників.

Підрядною організацією ліквідовано стихійні звалища за адресами: пр. Соборний,2, вул. М.Ласточкіна, 1 та по вул. Новокузнецькій, 27.

Протягом тижня мешканцями незаконно встановлених металевих гаражів по вул. Парамонова, буд. 6 добровільно демонтовано 1 гараж. Усього вже знесено 7 гаражів. Кожного дня продовжується моніторинг щодо знесення інших незаконно встановлених гаражів.

1 лютого разом з представниками національної поліції проведено рейд по вул. Чумаченка, 34 та Європейській, 11 в ході якого 23 торгуючим вручені попередження про припинення торгівлі та адміністративну відповідальність, запропоновано перейти на територію ринку.

Протягом січня спільно з представниками поліції та інспекції з благоустрою проведено 5 рейдів, в ході яких складено 3 протоколи про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП (поліція - 1, інспекція - 2) та 3 протоколи за ст. 160 КУпАП. Поліцією окремо складено 5 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 160 КУпАП та 10 - за ст. 152 КУпАП.