У Запоріжжі можна приєднатися до «Гвардії Наступу», звернувшись до міських ЦНАПів

06.02.2023 16:55

Міністерство внутрішніх справ України розпочало формування штурмових бригад під назвою «Гвардія наступу». Їх створюватимуть при Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужбі України. Кістяк нових бригад складається з офіцерів та солдат, які мають величезний бойовий досвід та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нових бригад відбуватиметься винятково з добровольців.

Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами, держава розпочинає національну кампанію з рекрутингу. Вона спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще відповідають їм за ідеологією та цінностями.

Спілкування з добровольцями та запис у нові підрозділи структур МВС проходитимуть у вже звичних центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Так, у Запоріжжі всім зацікавленим слід звернутися до ЦНАПів Вознесенівського і Хортицького районів:

  • Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя:

бульвар Центральний, 27;

конт. тел: (061) 280-75-05, (067) 2807505;

  • Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району:

вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1;

конт. тел: (061) 280-75-23, (067) 2807505. 

Звертатися можна щоденно з 9:00 до 19:00.

Загалом буде сформовано вісім бригад з добровольців: «Буревій», «Червона Калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан», «Азов», «Лють» і «Сталевий Кордон».

У ЦНАП добровольцеві запропонують одну з них на вибір, відповідно до його мотивації та поглядів. Якщо він хоче битися серед поліцейських – йому в «Лють». Якщо йому болить за Крим і він хоче взяти участь у звільненні півострова – тоді йде до «Кара-Дагу». Хоче укріпити кордон або воювати в лавах прикордонників – обирає «Сталевий Кордон». Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн. 

Бригади пропонують умови та вимоги, доброволець визначає, чи вони для нього прийнятні, і розпочинає діалог про працевлаштування. Головна мета – отримати якісно нові, добре оснащені та підготовлені бойові формування, які будуть посилювати сили оборони України при виконанні завдань з деокупації усіх українських територій.