У Запоріжжі безкоштовно проконсультували пільговиків

21.12.2017 12:40

У Запоріжжі триває проведення міських консультативно-правових зустрічей, організованих міською владою для запорожців пільгових категорій (пенсіонерів, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних сімей, студентів, безробітних та інших категорій).

В ході міських консультацій, які проводяться кожного третього четверга місяця в ДК «Орбіта», запорожці-пільговики можуть отримати безкоштовну правову допомогу. У четвер, 21 грудня, в ДК «Орбіта» відбулися чергові міські консультативно-правові зустрічі.

Фахівці різних галузей права надавали консультації городянам, яких цікавили питання пільг та соціального захисту, пенсійного забезпечення, спадкового, цивільного, трудового, земельного законодавства та інші.

Цього разу за юридичною допомогою звернулися вісім запоріжців. На питання городян відповідали фахівці департаментів правового забезпечення та земельних відносин Запорізької міської ради, пенсійного фонду, управлінь праці та соціального захисту населення міської ради по Комунарському і Вознесенівському районам та інші.

Для зручності запорожців-пільговиків безкоштовні районні консультативно-правові зустрічі також сьогодні пройшли в усіх районах міста.