В Олександрівському районі розповіли про виконані за тиждень роботи

09.02.2023 15:55

В місті продовжуються роботи з благоустрою. Зокрема, про результати робіт за минулий тиждень розповіли в Олександрівській районній адміністрації

Зокрема, шляховики виконали ямковий ремонт шляхом холодного асфальтування. Було замінено 24 кв. м проїжджої частини вулиць: Гоголя, Благовіщенської Земського лікаря Лукашевича, Дніпровської, Шкільної, Олександрівської, проспекту Соборного.

Не припиняються й сезонні роботи – комунальники прибирають сніг, очищують тротуари, наводять лад у парках, скверах, вивозять гілля, опале листя, сміття. Також триває робота щодо ліквідації стихійних звалищ. Впродовж тижня підрядна організація прибрала звалища за адресами: вул. Шкільна, 7, 9, вул. Залізнична, вул. Жуковського, 25, вул. Академіка Амосова, 65, 67, 69, вул. Поштова, вул. Благовіщенська, вул. Інститутська, 2, вул. Земського лікаря Лукашевича, 19. На полігон ТПВ вивезено 84,8 т сміття. Крім цього, з територій району вивезено 50 тон гілля та ялинок, зібраних за адресами: вул. Фортечна, 45, 80, вул. Залізнична, вул. Інститутська, вул. Олександрівська, 51, вул. Шкільна, 7, вул. Дніпровська, 2, вул. Гоголя, вул. Благовіщенська, вул. Академіка Амосова, 17-31, вул. Академіка Чабаненка, 11.

Робоча група з профілактики та запобігання виникнення стихійної торгівлі на території Олександрівського району спільно з працівниками поліції здійснила рейд вулицею Запорізькою щодо виявлення і ліквідації незаконної торгівлі. За підсумками інспекції один з підприємців отримав протокол за статтею № 152 КУпАП за торгівлю продовольчими товарами. Також минулого тижня було виконано обстеження території району з метою виявлення об’єктів незаконної торгівлі алкогольними напоями. Загалом перевірено 13 об’єктів, на 5 з яких були зафіксовані факти незаконної торгівлі алкоголем. Також виявлено факт порушення законодавства у сфері благоустрою — звалище сміття навколо пункту прийому вторинної сировини.