У Комунарському районі розповіли про благоустрій територій

10.02.2023 13:20

В усіх районах міста продовжуються роботи для підтримання благоустрою територій. Зокрема, про результати робіт за тиждень розповіли представники Комунарської райадміністрації.

Так, 7 лютого районною адміністрацією разом з представниками національної поліції проведено рейд по вул. Чумаченка, 34 та Європейській, 11, в ході якого 12 торгуючим вручені попередження про припинення торгівлі та адміністративну відповідальність, запропоновано перейти на територію ринку.

Також 9 лютого спільно з представниками інспекції з благоустрою проведено рейд по вул. Водограйній/Новокузнецькій та Ситова, 15. В ході рейду представником інспекції складено 1 адміністративний протокол по ст. 152 КУпАП.

З початку лютого поліцією окремо складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 160 КУпАП та 9 - за ст. 152 КУпАП.

Протягом тижня мешканцями незаконно встановлених металевих гаражів по вул. Парамонова, 6 добровільно демонтовано 3 гаража. Усього вже знесено 10 гаражів. Кожного дня продовжується моніторинг щодо знесення інших незаконно встановлених гаражів.

Працівниками районної дільниці КРБП «Зеленбуд» ведуться роботи з кронування дерев та формування їх крони в парках та скверах.

Роботи з благоустрою продовжуються.