У Запоріжжі для дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштували новорічне свято

21.12.2017 15:54

Новорічне свято «Дива.ua» для запорізьких дітей, позбавлених батьківського піклування, відбулося сьогодні, 21 грудня, в Міському палаці дитячої та юнацької творчості. Захід організувала служба (управління) у справах дітей Запорізької міської ради.

Сьогодні в залі Міського палацу дитячої та юнацької творчості для дітей позбавлених батьківського піклування, вихованців дитячих будинків сімейного типу, дітей, які опинилися в складній життєвій ситуації, організували яскравий новорічний захід. На свято запросили 450 маленьких запоріжців разом з опікунами та вихователями.

- Спільно з Міським палацом дитячої та юнацької творчості ми підготували новорічну виставу - казку «Дива.ua» для дітей, позбавлених батьківського піклування та тих, що опинилися в складній життєвій ситуації. Крім маленьких запоріжців ми запросили також їх опікунів, прийомні сім’ї, вихователів дитячих будинків сімейного типу. Свято засноване на підтримці сімейних цінностей. Ми дуже хочемо, щоб дорослі залишили свої турботи і насолодилися святковою атмосферою і з задоволенням провели час зі своїми дітьми, - розповіла Наталія Сиворакша, начальник служби (управління) у справах дітей міської ради.

Також, як зазначила Наталія Сиворакша, сьогодні 16 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування у зв'язку з 16-річчям вручили від імені міського голови наручний годинник з гравіюванням «Хай щастить», а всі учасники свята отримають солодкі подарунки.