У Шевченківському та Хортицькому районах урочисто відкрили новорічні ялинки

21.12.2017 16:02

У Шевченківському районі на площі Тараса Шевченка відкрилася головна ялинка району. У заході взяв участь голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр.

Головний символ свята - зелену красуню - прикрасили гірляндами та іграшками, які змайстрували учні шкіл та вихованці дошкільних установ Шевченківського району. Федір Маєр привітав усіх присутніх зі святом Нового року, побажав сім'ям благополуччя, щастя і достатку.

Театралізована концертно-розважальна програма відкриття головної ялинки району відбулася за участю вихованців дитячої школи мистецтв № 4. У масових іграх, танцях, хороводах, конкурсах з врученням призів взяли участь понад 150 юних жителів району.

Також 21 грудня в Хортицькому районі відбулось урочисте відкриття новорічної районної ялинки. Голова районної адміністрації Олександр Пшеничний привітав всіх присутніх з новорічними та різдвяними святами, побажавши міцного здоров'я, успіхів, радості, здійснення найзаповітніших бажань.

Для запрошених гостей було влаштоване театралізоване дійство за участю костюмованих героїв. До маленьких глядачів на святковому автомобілі завітали Дід Мороз зі Снігуронькою. Малеча брала активну участь в конкурсах, міні-іграх, водила хороводи та співала новорічні пісні.