Переможець конкурсу бізнес-проектів отримав від міської влади сертифікат на 10 тис. грн.

21.12.2017 17:14

У Запоріжжі міська влада підтримує ініціативну, активну молодь, їх ідеї та починання. Зокрема, і у напрямку розвитку підприємництва. Сьогодні підбили підсумки міського конкурсу бізнес-проектів. Переможців нагородили грошовими сертифікатами.

Міський конкурс бізнес-проектів в черговий раз показав активність, ініціативність, інтелектуальний потенціал запорізької молоді. Цього року на конкурс було подано 25 бізнес-проектів. Кращі 10 робіт їх авторам необхідно було презентувати і захистити.

Сьогодні в міській раді відбулося урочисте нагородження учасників і переможців. За кращі три бізнес-проекти автори отримали грошові сертифікати від міської влади в розмірі 10 тис. грн. за перше місце, 7 тис. грн. - друга, 5 тис. грн. - третє. Також конкурсанти отримали подарунки від підприємців міста.

- Сьогодні в бізнесі перемагають і можуть себе реалізувати найбільш активні і креативні люди, які в змозі створити комфортні умови життя не тільки собі, а й оточуючим. Для тих, хто буде працювати поруч і разом з ними. Тому дуже важливо проводити такі конкурси і виявляти ініціативних молодих людей. Упевнений, що серед учасників є молодь, яка себе реалізуює в найближчому майбутньому, створивши свій бізнес, - зазначив заступник міського голови Валерій Еделєв.

Директор департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради Володимир Жуков розповів, що головними критеріями експертної комісії при виборі проектів-переможців були - актуальність, соціальна спрямованість, їх реальність втілення в життя, створення нових робочих місць.

Цього року кращим визнано бізнес-проект Анни Кирієнко «Цифровий консалтинг і програмування». Друге місце за оцінкою експертної комісії зайняв бізнес-проект Анастасії Леміш «Українсько-англійське кафе-клуб «Кава-плюс». Третє місце у Валерії Гончарової за бізнес-проект «Надання ремонтно-будівельних послуг «Будкомфорт ».