Володимир Буряк: «Запоріжці є головною рушійною силою розвитку Запоріжжя»

22.12.2017 10:28

22 грудня в кіноконцертному залі імені Довженка проходить звіт міського голови Володимира Буряка перед міською громадою про підсумки роботи в 2017 році. На заході присутні представники підприємств, установ, організацій, громадськості, журналісти, жителі Запоріжжя.

На початку виступу міський голова подякував запоріжцям, всій громаді міста Запоріжжя за те, що вдалося зробити спільними зусиллями.

- Адже кожен проект, який реалізується в місті - це не досягнення влади. Це результат роботи громади. Запоріжці є головною рушійною силою розвитку Запоріжжя, - підкреслив Володимир Буряк.

Підводячи підсумки року можна з повним правом сказати, що за цей час вдалося зробити суттєвий крок у розвитку Запоріжжя.

- Головним результатом вважаю, що ми почали будівництво пасажирського терміналу в Міжнародному аеропорту Запоріжжя. Це означає, що у нас буде сучасний аеропорт. У Запоріжжі почали виробляти власний трамвай. Три з них вийшли на лінію, четвертий вийде до кінця року, - сказав Володимир Буряк.

У Запоріжжі почали реконструкцію скверу Театрального, продовжили створення нової зони відпочинку на проспекті Маяковського. Вперше за багато років в місті будують новий парк в районі Набережної магістралі.

У Запоріжжі зберегли дитячу футбольну школу «Металург». Вона була визнана другою в Україні. Створено міську футбольну команду «Металург». Вихованцям нашої ДЮСШ буде, де грати. Команді поставлена задача вийти в другу лігу.

Скорочується черга в дитячі садки. Відкрито три нові дитячі садки в 2017 році. У 2018 року черга повинна бути ліквідована. Відкрили міський Центр гемодіалізу, який в Запоріжжі багато років не могли створити.

У Запоріжжі провели масштабний екологічний і туристичний форуми, які викликали інтерес не тільки в Україні, а й за її межами. Все це проекти розвитку, спрямовані на оновлення Запоріжжя.

- Хотілося б зробити більше і краще. У наступному році ми продовжимо роботу, щоб у міста було майбутнє, - сказав Володимир Буряк.