У Запоріжжі продовжується плановий ремонт багатоповерхівок

15.02.2023 13:00

Керуючі компанії продовжують оновлення житлового фонду міста. Так, працівники однієї з керуючих компаній ремонтують під'їзд у будинку, що розташований на вулиці Автозаводській в Комунарському районі. Фахівці вже здійснили кілька етапів оновлення.

Мешканці розповідають, що їхній під'їзд не бачив ремонту двадцять років. За цей час стіни вже втратили свою білизну, а панелі потребували оновлення, оскільки від часу старе покриття полущилося. Окрім цього, мешканці будинку додають, подекуди стіни пообписували вандали.

Тиждень тому ремонтники взялися за оновлення під’їзду. Спершу зняли стару пошкоджену штукатурку на стінах. Також заґрунтували та пошпаклювали поверхні. А нині стіни білують.

На черзі - фарбування панелей та перил. Фахівці керуючої компанії розповідають – найбільшими труднощами є вибір нового кольору для поверхонь. Після обговорень обрали блакитний.

- Було дуже помітно, що під’їзд потребував ремонту. Його стан був жахливим – чорна стеля, тріщини, стіни всі хаотично розписані. Але ми це виправимо,- розповів майстер будівельної дільниці керуючої компанії Андрій Башмаков.

Зробити цей під'їзд затишним просили керуючу компанію самі мешканці. Оновлення під'їзду керуюча компанія виконує за накопичені на рахунку будинку кошти.

Керуюча компанія прохає мешканців берегти комфорт, який тут створюють. Розпочали ремонт цього під'їзду минулого тижня й планують завершити до кінця нинішнього.