У Шевченківському районі тривають роботи з благоустрою

16.02.2023 15:55

В усіх районах Запоріжжя проводяться спільні роботи райадміністрацій та комунальників для забезпечення благоустрою територій.

Як розповіли у Шевченківській райадміністрації, з 10 по 16 лютого на території району проводилися сезонні роботи з обрізки та видалення дерев (вул. Фелікса Мовчановського, вул. Омельченка), навантаження та вивезення гілля (вул. Карпенко-Карого, вул. Ігоря Сікорського), ліквідації стихійних звалищ (вул. Ігоря Сікорського, вул. Червонополянська).

Крім того, впродовж тижня фахівці райадміністрації спільно із співробітниками відділу поліції перевірили законності розміщення пересувного об’єкту торгівлі (причепу типу «Купава») по вул. Авраменка, 5а, а також тимчасової споруди по вул. Панфьорова, 149а. Сумісний з правоохоронцями рейд було також здійснено для перевірки законності торгівлі живою рибою та рибопродуктами на пр. Моторобудівників у районі зупинки громадського транспорту «Міськпаливо».

Районна адміністрація також продовжує перевірки належного санітарного стану територій, закріплених за об’єктами торгівлі та сфери обслуговування. Минулого тижня вони перевірили об’єкти по вулицям Чарівна, Авраменка, Полякова, Панфьорова та Автодорожна.