В Олександрівському районі проводять роботи з благоустрою

17.02.2023 10:40

У Запоріжжі комунальники продовжують наводити лад. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах міста.

Як повідомили в Олександрівській районній адміністрації, з 10 по 16 лютого КП «ЕЛУАШ» виконано роботи з прибирання та обробки протиожеледними матеріалами доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, а також вивозення сміття. Комунальники також прибрали проїзні частини доріг по вулицях Дніпровській, Шкільній, Українській, Фортечній та пр. Соборному.

Впродовж тижня співробітники КРБП «Зеленбуд» наводили лад у парках району, проводили сезонну обрізку дерев та кущів. Крім того, очищали від снігу та посипали відсівом тротуари у скверах, вивозили сміття, листя та гілля.

Було також ліквідовано два стихійні звалища за адресами: вул. Гончарова та вул. Семафорна, 1. На полігон ТПВ вивезено 20 т сміття.

За тиждень з території району вивезено близько 15 тонн гілля, зібраного за адресами: вул. Жуковського, 85, вул. Покровська, 31, вул. Інститутська, 2.

Співробітники райадміністрації за зверненням мешканців району провели сумісні з інспектором ДСНС перевірки кафе та автомийки. З працівниками закладів проведено роз'яснювальну роботи щодо дотримання правил благоустрою та протипожежної безпеки.

Разом з тим на території району проводяться заходи щодо ліквідації стихійної торгівлі. За тиждень співробітники райадміністрації разом з працівниками інспекції з благоустрою провели два рейди.