Запорізькі «Пункти Незламності» отримали генератори від партнерів

22.02.2023 17:45

Генератори передали для Запоріжжя партнери з німецького міста-побратима Оберхаузена, а також з Чернівців та БФ "Міжнародної солідарності". Координував доставку техніки до обласного центру КП «Інститут розвитку міста Запоріжжя».

Фахівці цього підприємства зазначають, що постійно співпрацюють з «Пунктами Незламності», тож знають про їхні потреби та шукають можливості, аби їх задовольнити. Нині у місті продовжують облаштовувати нові локації безпеки, тому саме їм і передали генератори потужністю 2, 3 та 8 кіловат в залежності від потреб закладів.

- В нашій гімназії працює укриття, ми допомагаємо населенню, вони приходять до нас і відчувають себе у безпеці. А сьогодні ми отримуємо генератор на 8 кіловат для того, щоб наші люди могли не тільки відчувати себе в безпеці, а ще й змогли отримати і тепло, і гарячу їжу, і зарядити свої гаджети. Від сьогодні «Пункт Незламності» вже починає працювати, - розповіла директорка Запорізької гімназії №5 Наталя Шанчева.

Представники «Інституту розвитку міста» зазначають, що отримана допомога є дуже своєчасною та актуальною. В подальших планах – розвиток взаємодії з благодійниками.

- Ми дуже вдячні нашим донорам, спонсорам і людям, які нам допомагають, адже зараз дійсно є величезна потреба в генераторах, в облаштуванні «Пунктів Незламності». Саме цей процес наразі дуже важливий для повноцінної роботи наших нових «Пунктів» по місту, - повідомила менеджерка-управитель КП «Інститут розвитку м. Запоріжжя» Вікторія Одинока.