В Олександрівському районі тривають роботи з благоустрою

23.02.2023 09:50

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у місті. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. В Олександрівській районній адміністрації, зокрема, розповіли, що було виконано за тиждень – з 17 по 23 лютого.

3 метою забезпечепня належного санітарного стану територіі району KП «ЕЛУАШ» виконано роботи з прибирання та посипки протиожеледними матеріалами доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, вивозу сміття.

Виконано прибирання проїзної частини доріг вул. Дніпровської, вул. Шкільної, вул. Української, вул. Фортечної, просп. Соборного.

КРБП «Зеленбуд» виконано роботи з очищення території парків та скверів, обрізки дерев та кущів, посипки відсівом тротуарів у скверах району, вивезення сміття, листя та гілля.

ТОВ «Клінтаунсервіс» виконано роботи з ліквідацїі стихійних звалищ сміття за адресами: вул. Жуковського, 68, вул. Інститутська, 2, ЗЦНТІ, вул. Вишнева, вул. Пестеля. 3 територіі району вивезено гілля за адресами: вул. Жуковського, 66, вул. Глісерна, 24-28, вул. Козача, 37, вул. Українська, 2.

Крім того, робочою групою з профілактики та запобігання виникнення несанкціонованої (стихійної) торгівлі на території Олександрівського району міста Запоріжжя здійснено 2 рейдових заходи щодо виявлення та ліквідаціі місць несанкціонованої торгівлі на вул. Запорізькій, вул. Жуковського, пpocп. Соборному.

Наступного тижня у районі запланували продовжити виконання робіт з благоустрою.