На запорізькому телеканалі демонструють марафон «Нескінченний лютий»

24.02.2023 17:00

Пройшов рівно рік з дня повномасштабного вторгнення росії в Україну. До цієї дати телеканал «МТМ» запустив марафон «Нескінченний лютий». Впродовж тижня ведучі телеканалу разом із гостями згадували події, які відбувалися кожного місяця в Запоріжжі та регіоні, а також інших областях України.

Сьогодні, 24 лютого, у телемарафоні «Нескінчений лютий» підбили підсумки року війни - року протистояння України на всіх фронтах.

Говорили, як кожен на своєму місці робить все задля перемоги України: воїни ЗСУ, рятувальники, поліцейські, медики, волонтери, комунальники, освітяни, підприємці, політики та митці. Згадували події кожного місяця: як запоріжці об'єдналися задля захисту рідного міста, як збирали гуманітарну допомогу, зустрічали переселенців, як залучали до допомоги міжнародні благодійні організації та ін.

У марафоні зібрані історії запоріжців, переселенців з Маріуполя та інших міст, захисників «Азовсталі», полонених.

Під час ефіру згадували, як обстрілювали Запоріжжя та населені пункти області, показували кадри зруйнованих підприємств, будинків, шкіл та лікарень.

Запоріжцям нагадали про розстріл колони автівок на території авторинку, де люди чекали в черзі, аби виїхати на тимчасово окуповану територію у вересні. Трагедію в Кременчуку в червні, атаку Вінниці у липні та обстріл колонії в Оленівці на Донеччині, де перебували в полоні українські захисники Маріуполя, про терор на Запорізькій АЕС та обстріли Енергодара у вересні.

Успіхи української армії на півночі Херсонщини, масштабний контрнаступ Збройних Сил України на Харківському напрямку. Флешмоби, мітинги та різноманітні акції на підтримку України. Все це та багато іншого згадали ведучі телеканалу «МТМ», підбиваючи підсумки року повномасштабної війни в Україні.

 #запоріжжя українськасталь #запоріжжявистоїть #запоріжжя сміливе #запоріжжя сталеве #запоріжжя незламне #козацькийдухзапоріжжя #прифронтоветанезламне #лютий рік незламності