У Шевченківському районі продовжуються роботи з благоустрою

24.02.2023 10:55

В усіх районах Запоріжжя проводяться спільні роботи райадміністрацій та комунальників для забезпечення благоустрою територій.

Як розповіли у Шевченківській райадміністрації, з 17 по 23 лютого на території району проводилися сезонні роботи з обрізки та видалення дерев (вул. Фелікса Мовчановського, вул. Омельченка), навантаження та вивезення гілля й опалого листя (вул. Авраменка, вул. Стефанова, вул. Корищенка), ліквідації стихійних звалищ (вул. 8 Березня, вул. Юності, вул. Магістральна).

Крім того, впродовж тижня фахівці райадміністрації спільно зі співробітниками відділу поліції провели рейд щодо ліквідації стихійної торгівлі на пр. Моторобудівників, 14. У відношенні порушника було складено протокол за ст. 160 КУпАП. А також проведено профілактичну бесіду щодо дотримання вимог законодавства про благоустрій з представником мийки по вул. Чарівній, 113.

Районна адміністрація також продовжує перевірки належного санітарного стану територій, закріплених за об’єктами торгівлі та сфери обслуговування. Минулого тижня вони перевірили об’єкти за адресами: пр. Моторобудівників, 64, 22, вул. 8 Березня/вул. Чарівна, вул. 8 Березня, вул. Магістральна, вул. Іванова. А також був проведений моніторинг цін на соціально значимі продукти харчування в торговельних мережах та ринках району.