Запоріжжя продовжує співпрацю з Міжнародною організацією «Лікарі світу»

01.03.2023 11:35

Делегація від Міжнародної організації «Лікарі світу», яка працює в Україні як філія підрозділу «Medicos del Mundo» («MdM Іспанія»), разом з представниками КП "Інститут розвитку міста" відвідали міську дитячу лікарню № 5.

Фахівці Міжнародної організації «Лікарі світу» протягом останніх місяців активно підтримували Запоріжжя, надавали медичні консультації та психологічну підтримку пацієнтам, забезпечували гуманітарною допомогою міські лікарні і, зокрема, дитячу лікарню № 5.  До медичного закладу було поставлено генератори та медичне обладнання.

Під час зустрічі з представниками організації керівники дитячої лікарні висловили щиру вдячність за важливу допомогу. А також обговорили можливість подальшої співпраці в питаннях покращення умов центру дитячої реабілітації та підтримки дітей з інклюзією і аутизмом. Це надасть нові можливості маленьким українцям для отримання якісних медичних послуг у Запоріжжі.

Нагадаємо, представники Міжнародної організації «Лікарі світу» під час нещодавньої зустрічі з секретарем міської ради Анатолієм Куртєвим підписали новий Меморандум про продовження співпраці з містом і висловили бажання допомагати у забезпеченні потреб не тільки лікарень, а й міських Пунктів Незламності. Наразі вони підготували для Пунктів великі набори першої медичної допомоги.