В Запоріжжі продовжується набір до «Гвардії наступу»

02.03.2023 09:25

«Власна боротьба із загарбниками». Саме так описує своє рішення втупити до лав Збройних Сил України запоріжець Андрій Павленко. Чоловік — один з перших цивільних, які виявили бажання долучитись до «Гвардії наступу» та невдовзі відправиться боронити країну.

Пан Андрій — приватний підприємець, який з початку великої війни спільно зі своєю командою допомагав нашій армії чинити опір окупантам. Зокрема, чоловік закривав технічні потреби військових.

- Основною діяльністю нашої команди — це було 3D-моделювання, лазерна різка, виготовлення деталей. Але найважливішою частиною мого життя є моя родина насамперед. Це моя дружина та двоє моїх діточок, - розповів доброволець в ОШБ «Лють» Андрій Павленко.

Андрій зізнається, не бачив свою родину вже понад рік, адже у пошуках безпеки вони виїхали із Запоріжжя. Саме тому підприємець не вагаючись долучився до «Гвардії наступу». Каже, що найбільше хоче, щоб не тільки його родина повернулась додому а й тисячі інших.

- Я йду до такого підрозділу, який називається «Лють». Це дуже настільки символічна назва, адже саме це відчуваю зараз я, як і всі українці. І цей внутрішній стан — я хочу його показати ворогам. Як талісман, беру з собою фотографії моїх дітей та дружини. Я не можу сказати, що буде завтра, але я зроблю все від мене можливе, що це завтра настало для всіх нас, - додав Андрій Павленко.

Вже найближчими днями доброволець поїде на навчання, а потім і на фронт. Андрій впевнений у перемозі та не має жодних сумнівів, адже нам, на відміну від ворогів, є за що воювати.