У Комунарському районі розповіли про виконані за тиждень роботи

02.03.2023 15:15

В усіх районах міста не припиняються роботи з забезпечення благоустрою. Так, у Комунарській районній адміністрації відзвітували про те, що було виконано в останній тиждень зими.

З 20 по 28 лютого працівники районної адміністрації спільно з представниками національної поліції та інспекції з благоустрою провели рейд з ліквідації стихійної торгівлі. Інспектували вулиці Північнокільцеву та Ситова. Під час рейду представники поліції склали 1 протокол про адміністративне правопорушення за ст. 160 КУпАП.

На постійній основі проводяться обстеження району з питання виявлення місць незаконної торгівлі та кількості торгуючих. Минулого тижня 18 торгуючим вручені попередження про припинення торгівлі та адміністративну відповідальність, запропоновано перейти на територію ринку. Загалом протягом лютого в ході рейдів та обстежень 90 торгуючим вручено попередження про припинення торгівлі та адміністративну відповідальність, представниками інспекції складено 2 адміністративних протоколи за ст. 152 КУпАП, представниками поліції 2 - протоколи за ст. 160 КУпАП, також поліцією окремо складено 5 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 160 КУпАП та 9 - за ст. 152 КУпАП.

Продовжується в районі обрізка дерев та формування їх крон в парках та скверах та інші сезонні роботи.