Завершилися пошуково-рятувальні роботи у будинку, який 2 березня був зруйнований ворожою ракетою

05.03.2023 20:40

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Завершилися пошуково-рятувальні роботи у будинку, який 2 березня був жорстоко зруйнований ворожою ракетою. Тієї ночі росіяни вбили 13 мирно сплячих людей – чоловіків, жінок, маленьку дитинку… Ще п’ятеро людей зараз вважаються зниклими безвісти…

Це велике горе для усього Запоріжжя. Тому завтрашній день оголошується у нашому місті Днем жалоби. Давайте разом вшануємо світлу пам’ять кожного, чиє життя назавжди обірвалося тієї трагічної березневої ночі.

А ще давайте подякуємо рятувальникам ДСНС, які майже чотири доби, без перепочинку, і вдень, і вночі, розбирали завали. Вони – наші герої. Низький їм уклін. За важку і виснажливу понаднормову працю. За оперативність. За кожне врятоване життя.

Також повідомляємо, що завтра у міськраді призначено зустріч з мешканцями постраждалого будинку по вул. Незалежної України, 67. Якщо у когось з мешканців цього будинку ще не має даної інформації, то ми вас запрошуємо - приходьте завтра, на 11.00.

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов’язково переможемо! Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.