Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв провів виїзну нараду на КП «ЕЛУАШ»

08.03.2023 09:35

Цього року виповнюється 50 років з дня заснування КП «ЕЛУАШ». Це одне з найпотужні-ших комунальних підприємств у місті. Його техніку зазвичай використовують для ремонту та приведення до ладу доріг, а нині і для ліквідації наслідків ракетних обстрілів.

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв під час виїзної наради  перевірив технічне оснащення підприємства, обговорив з керівництвом наявні проблемні питання та шляхи їх вирішення. А також подякував елуашівцям за працю, допомогу в ліквідації наслідків «прильотів» і участь в аварійно-рятувальних роботах. Він наголосив на тому, що міська влада і надалі докладатиме зусилля для розвитку підприємства.

Зараз у місті формуються плани робіт на весняно-літній та осінній періоди поточного року. КП «ЕЛУАШ» зможе виконуватиме, зокрема, ямкові, аварійні та поточні ремонти доріг, тротуарів, пішохідних зон і зупинкових комплексів. За словами Анатолія Куртєва, щоб не допускати простою підприємства, на ці роботи необхідно залучати саме фахівців КП «ЕЛУАШ», а не підрядників.

Підприємство забезпечене всією необхідною технікою для повноцінної діяльності. На балансі - самосвали, екскаватори, навантажувачі, мінінавантажувачі тощо. Ця техніка задіяна для прибирання, ремонтних робіт і ліквідації наслідків руйнувань у місті. Однак частина  вже вичерпала термін експлуатації й потребує оновлення. Міська влада розглядає різні можливості для оновлення автопарку підприємства.