Запоріжцям показали концерт з ірландськими мотивами

09.03.2023 09:35

«Весняний Jam» - у Палаці культури «Орбіта» відбулась прем’єра концертної програми. До заходу долучились творчі колективи Запоріжжя. А родзинкою став виступ оркестру військово-морської бази «Схід».

На сцені Палацу культури «Орбіта» оркестр військово-морської бази «Схід» виконав композиції у різних стилях: від класичного до естрадного. Також у програмі – вокальні та танцювальні номери. На сцені колектив «TapArtDance» представив ірландський та американський степ. Танцювальний колектив «Браво» виконав номери у стилі естрадного танцю, а за пісенне наповнення програми відповідали запорізькі вокальні колективи «Артстайл» та «Лірастудіо».

Організатори концерту розповідають – велика війна внесла корективи у роботу творчих колективів міста, тож до відновлення концертної діяльності повертались поступово. Кажуть – скучили за глядачем, тож залюбки повернулись до репетицій. На підготовку до цієї програми витратили понад місяць.

- Ми продовжуємо й надалі працювати зараз, і для нас усіх це буде буде позитивом, і вихованці розуміють для чого вони займаються, і також бачать перспективу в цьому. Ну і, звісно, для мешканців, які хочуть подарувати собі гарний настрій, - розповів в. о. директора ПК «Орбіта» Олексій Максименко.

Зважаючи на зацікавленість жителів нашого міста у подібних заходах творчі колективи Запоріжжя планують і надалі влаштовувати такі концерти.