У Хортицькому районі тривають роботи з благоустрою території

09.03.2023 16:00

За інформацією спеціалістів Хортицької районної адміністрації, з початком весни не припиняються роботи з благоустрою території району.

З 2 по 9 березня комунальники проводили роботи з наведення чистоти у парках, скверах та на узбіччях доріг району. Працівники підрядної організації ТОВ «Компанія «Торгуніверсал» зібрали та вивезли з території району 40 вантажівок опалого листя. Роботи були проведені по вул. Будівельників, 13, 17; вул. Василя Сергієнка, 11, 42; вул. Лахтинській, 3, 7, 9Б; вул. Маршала Судця, 3А; вул. Новгородській, 10, 14, 18; пр. Інженера Преображенського, 3, 5Б та пр. Ювілейному, 19Б, 26.

Тривають в районі і роботи з ліквідації стихійної торгівлі. Протягом останнього місяця фахівці робочої групи районної адміністрації спільно з представниками поліції провели 3 рейди. Окрім цього, співробітниками сектору превенції відділу поліції №5 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області проводиться постійна та планомірна робота щодо ліквідації осередків «стихійної»  торгівлі. Лише в лютому на правопорушників було складено 31 адміністративний протокол. Також вони були оштрафовані за незаконну діяльність.

Продовжують працювати в районі «Пункти Незламності». Впродовж звітного  періоду в них відбувались практичні тренінги, які провели парамедики КНП «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» ЗОР.