У запорізькій частково зруйнованій багатоповерхівці комунальники виконували аварійно-ремонтні роботи

10.03.2023 09:15

У будинку по вулиці Незалежної України, 67, у який 2 березня поцілила російська ракета, виконуються аварійно-ремонтні роботи. Після завершення пошуків постраждалих до розбору завалів та ліквідації наслідків долучились комунальні служби. Зокрема там працювали співробітники міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби та комунального підприємства «Запоріжремсервіс».

Фахівці очищали від будівельного сміття квартири, а також виконували укріплення конструкцій. Демонтовані частини стінових панелей та опорних балок за допомогою крана вантажили у самоскид та вивозили. Працівники «Запоріжремсервісу» обрізали дерева, які заважали виконанню аварійно-ремонтних робіт. Висотні роботи рятувальники планують завершити протягом двох днів.

- На сьогодні видалені всі аварійні конструкції. Техніку для виконання робіт нам надали «ЕЛУАШ» та «Водоканал». Це кран, навантажувачі, самоскиди. Конструкції, які загрожували падінням, ми видаляємо, - розповів заступник начальника міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби  Едуард Нехорошев.