Інспекція з благоустрою продовжує боротьбу з порушниками

10.03.2023 13:40

Інспектори відділу оперативного контролю у сфері благоустрою та паркування інспекції щодня перевіряють дотримання Правил благоустрою у місті, проводять профілактичні роз'яснювальні бесіди, інформують містян та підприємців про важливість дотримання норм чинного законодавства.

Наразі особливу увагу інспектори приділяють виявленню та боротьбі з незаконно встановленими металевими гаражами, тимчасовими спорудами для ведення підприємницької діяльності, а також обмежувачами паркування.

Крім того, з 2 по 9 березня фахівці Інспекції з благоустрою разом з представниками районних адміністрацій та Національної поліції також проводили рейди по боротьбі зі стихійною торгівлею в усіх районах Запоріжжя. За результатами інспекцій з підприємцями, які здійснювали торгівлю в не дозволених для цього місцях, проведена роз’яснювальна робота та складено 4 протоколи про адміністративне правопорушення згідно зі ст. 152 КУпАП.

Також інспектори разом з фахівцями департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради перевіряли автомобільні газозаправні станції, на яких є газове обладнання (паливнороздавальні колонки, наземні металеві ємності), металеві конструкції (навіси, стели) та кіоски. Під час перевірки було складено 2 акти обстеження територій щодо усунення наслідків порушення Правил благоустрою території міста Запоріжжя з подальшим демонтажем незаконних конструкцій.