В Шевченківському районі продовжуються роботи з благоустрою

10.03.2023 15:55

В усіх районах Запоріжжя продовжуються роботи з благоустрою. Зокрема, про результати своєї роботи за тиждень з 2 по 9 березня розповіли представники Шевченківської райадміністрації.

Так, протягом зазначеного періоду відділом житлово-комунального господарства відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснено наступні роботи:

  • організація заходів з благоустрою на території району на 2023 рік;
  • навантаження та вивезення гілля за адресами: вул.Чарівна, вул. Авраменка;
  • навантаження та вивезення опалого листя за адресами: вул.Чарівна, вул. Авраменка;
  • ліквідація стихійних звалищ за адресами: вул. Чарівна, вул. 8 Березня;
  • видалення та обрізка дерев за адресами: вул. Карпенка-Карого.

Окрім того, 8 березня керівництво Шевченківської райадміністрації урочисто привітало мешканок району з Міжнародним днем боротьби за права жінок.

9 березня з нагоди дня народження Т.Г. Шевченка представники райадміністрації вшанували його пам’ять та урочисто поклали квіти біля погруддя поета в Шевченківському районі.

Також продовжується перевірка стаціонарних Пунктів Незламності району. Зокрема, представники райадміністрації перевірили пункти у Запорізькій гімназії № 111, по вул. Центральній, 8а; у гімназії № 93, та по вул. Полякова, 9.

Окрім цього, в ході перевірок укомплектованості Пунктів Незламності представники райадміністрації відвідали додатково створений стаціонарний Пункт Незламності району на базі Запорізької гімназії № 63 за адресою вул. Пархоменка, 12а.

6 березня здійснено об’їзд району для перевірки належного санітарного стану територій, закріплених за об’єктами торгівлі та сфери обслуговування на перехресті вулиць Ігоря Сікорського і Авраменка.

7 березня проведено моніторинг цін на соціально значущі продукти харчування в торговельних мережах та ринках району в порівнянні з цінами, наданими ДПСС в Запорізькій області.

Здійснено виїзд спільно зі співробітниками відділу поліції для ліквідації стихійної торгівлі на території району  за адресою: пр. Моторобудівників, 64 (р-н зупинки громадського транспорту «Іванова»). Складено протокол за ст. 160 КУпАП.

8-9 березня здійснено об’їзд району для перевірки належного санітарного стану територій, закріплених за об’єктами торгівлі та сфери обслуговування за адресами: вул. Панфьорова, вул. Уральська, пр. Моторобудівників, вул. Олексія Поради, вул. Іванова, 82, 81.