"Елуашівці" допомагають ліквідувати наслідки ворожих «прильотів»

10.03.2023 18:00

У зруйнованому будинку по вулиці Незалежної України, 67 проводилися роботи з ліквідації наслідків ракетної атаки, у яких брали участь і робітники КП «ЕЛУАШ».

До ліквідації наслідків «прильоту» по житловому будинку  по вулиці Незалежної України, 67 працівники «ЕЛУАШу» долучилися з першої доби. На місці трагедії працювали 10 самоскидів і 2 навантажувачі.  Комунальники координували свої дії з ДСНС і фахівцями міської аварійно-рятувальної служби,  що також працювали на місці події. Саме вони щоденно визначають кількість техніки, яка необхідна для виконання завдань.

- Об’єм роботи, який ми провели на сьогоднішній день, складає 1 020 тонн вивезеного будівельного сміття. Наразі у нас в роботі один навантажувач і два самоскиди, - розповів начальник ШЕД №2 «КП ЕЛУАШ» Максим Кікош.

Через габарити важкої техніки у невеликому подвір’ї іноді складно маневрувати, - розповідають робітники підприємства «ЕЛУАШ». Але найважче — психологічно налаштуватися на роботу.

- Це не наша специфічна робота. До цього дуже тяжко звикнути, тому що усвідомлюєш, що всі ці руїни ще тиждень тому були чиїмось помешканням, речами, тут було життя. Коли ти бачиш всі ці руйнування, бачиш обличчя людей. Це психологічно дуже важко. Але тим не менш робота є робота, - сказав Максим Кікош.