У Запоріжжі відбувся XII щорічний творчий конкурс «Таланти міста Запоріжжя»

10.03.2023 20:20

Цього року участь у міському щорічному конкурсі взяли майже 300 вихованців мистецьких шкіл Запоріжжя. Журі обрало 45 кращих робіт в різних номінаціях. Переможців нагородили почесними грамотами та призами від міської ради.

Цього року конкурс пройшов за темою «Запоріжжя незламне». Серед робіт, представлених на суд журі - ляльки-мотанки, графічні та акварельні картини, вироби з глини, ручний розпис на сумках та різноманітні інсталяції. За словами членів журі, серед критеріїв оцінки робіт були відповідність тематиці конкурсу, художній рівень, оригінальність та якість виконання тощо.

Організатори потурбувались про те, щоб якомога більше дітей мали можливість взяти участь у конкурсі. Через те, що чимало дітей через війну виїхали за межі Запоріжжя, але продовжують заняття з викладачами, роботи на конкурс приймались також і онлайн.

Підбиття підсумків конкурсу відбулось у Міському палаці дитячої та юнацької творчості. Привітати юних митців завітали представники міської влади та депутатського корпусу. Переможцям вручили Почесні грамоти та призи.