У Запоріжжі привітали з наступаючим Новим роком сім'ї загиблих воїнів АТО

29.12.2017 11:30

Напередодні Новорічних свят в Запоріжжі пройшов святковий захід для сімей загиблих воїнів АТО, який був організований Запорізьким міським об'єднанням «Сім'ї загиблих воїнів АТО» за підтримки міської влади та підприємств Запоріжжя.

В обласному центрі проживає 53 сім'ї, які втратили годувальника в ході проведення АТО. У цих сім'ях виховується 23 дитини до 14 років. Привітати їх з наступаючими Новорічними святами прийшли керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омельянович, представники підприємств Запоріжжя  (комбінату "Запоріжсталь" та фабрики "Міда", які надали допомогу у проведенні заходу), а також Дід Мороз і Снігуронька.

- Напередодні Нового року була дуже добра ініціатива Запорізької міської організації загиблих воїнів АТО провести захід з дітьми, які залишилися без батька. Таку ініціативу потрібно підтримувати і Запорізька міська влада допомогла в організації свята. Новий рік - це свято, від якого навіть дорослі чекають дива і чогось особливого. Дітям, які сьогодні знаходяться тут, хочу побажати посмішок і гарного настрою. Це найголовніше для нас, дорослих. Хочу подякувати організаторам заходу за те, що ви поєднуєте навколо себе сім'ї і даруєте радість дітям. Вітаю всіх з наступаючим Новим роком! Нехай Новий рік принесе радість, добрі почуття та подарунки! Зі святом вас! - сказав Роман Омелянович.

Організатори заходу зазначають, що подібні зустрічі дуже важливі для цих сімей, адже вони допомагають розділити біль втрати, відчути підтримку, знайти силу духу і надію.

В ході свята члени сімей загиблих воїнів АТО і їхні діти отримали подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки. Завершився захід спектаклем «Шоу веселого професора».