Міська влада нагородила комунальників з нагоди професійного свята

17.03.2023 19:00

Вони забезпечують комфортне життя сотням тисяч запоріжців та турбуються про безперебійну роботу критичної інфраструктури міста. Щорічно у третю неділю березня Україна відзначає День працівників ЖКГ та побутового обслуговування. З початку великої війни наші комунальники пліч-о-пліч працюють з усіма екстреними службами та допомагають усувати наслідки ракетних ударів. Також розбирають завали, закривають вибиті вікна та відновлюють пошкоджені комінукації. З нагоди професійного свята працівників житлово-комунального господарства привітали у міській раді.

За важливу, а нині й небезпечну та складну роботу міська влада нагородила відзнаками та подяками понад двадцять комунальників «Водоканалу», «Міських теплових мереж» та «Запоріжремсервісу». Серед нагороджених -  машиністи, слюсарі, теслярі, сантехніки та інші спеціалісти.

- Саме ви є справжніми героями нашого міста Запоріжжя, ви герої тилу, і сьогодні я хочу кожного з вас привітати, бо сьогодні зібралися от самі ті хлопці, які є героями нашого міста і дійсно вас всіх повинні знати наші запоріжці,  - сказав  секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Почесну грамоту з нагоди ювілею підприємства отримав й колектив “Експлуатаційного лінійного управління автомобільних шляхів».

- Одержала нагороду з приводу 50-річчя нашого підприємства. Наше підприємство працює у Запоріжжі вже 50-т років. Зараз зрозуміло, що в нас є і інші задачі, коли ми прибираємо на завалах, дуже хотілося б, щоб такого більше не було, але ми всі одна команда, - розповіла заступниця начальника КП «Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Тетяна Шинкевич.

- Кожний з вас з дуже великою відповідальністю підійшов до того завдання, яке перед нами стало. Саме завдяки вами і вночі, і вдень ми робимо разом цю роботу. І якщо б не ви, на сто відсотків вірно сказав Анатолій Валентинович, то мабуть, Запоріжжя вже не було б таким, яке воно є сьогодні, тому всіх зі святом, - сказав заступник міського голови Віктор Гординський.