Працівники КП «ЕЛУАШ» наводять лад на міських дорогах

22.03.2023 19:50

У Запоріжжі вже другий тиждень комунальники активно прибирають міські вулиці і дороги від залишків відсіву та іншого сміття. Лише у Дніпровському районі вже почистили близько десятка доріг та тротуарів. Наразі роботи тривають по вулиці Братській.

Все сміття, що накопичилось протягом зими на вулиці Братській, наразі прибирають працівники КП «ЕЛУАШ». Комунальники збирають його у купи та складають на проїжджій частині. Далі непотріб завантажують у ківш трактора, а потім у самоскид. На виконанні робіт на цій вулиці задіяно три одиниці техніки. Загалом за робочу зміну елуашівці наводять чистоту на ділянці дороги довжиною близько одного кілометра.

У Дніпровському районі після завершення прибирання на вулиці Братській розпочнуть такі роботи на вулицях Піщаній та Сурикова. Також найближчим часом комунальники планують навести лад на дорогах, що ведуть до цвинтарів, адже наближаються Великдень та поминальні дні.

До речі, бригада, яка сьогодні прибирає автошляхи у Дніпровському районі, кілька днів тому виконувала зовсім іншу роботу. Елуашівці брали участь у ліквідації наслідків ворожого обстрілу, виконували роботу з прибирання та вивезення скла і будівельного сміття.