У Комунарскому районі тривають роботи з благоустрою

23.03.2023 10:15

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у місті. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. В Комунарській районній адміністрації, зокрема, розповіли, що було виконано за попередній тиждень.

Так, спільно з представниками інспекції з благоустрою проведено рейд по вул. Північнокільцевій. Вісьмом торгуючим вручено попередження про припинення торгівлі та адміністративну відповідальність, запропоновано перейти на територію ринку. З початку березня поліцією окремо складено 19 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 160 КУпАП та 3 - за ст. 152 КУпАП. Одночасно представниками поліції стримується стихійна торгівля по вул. Чумаченка, 34 та Водограйній, 18.

Також триває моніторинг щодо знесення незаконно встановлених гаражів по вул. Парамонова, 6. На семи металевих гаражах, які на даний час не знесено, спеціалісти відділу наклеюють попередження та ведуть роботу з головою ОСББ.

Крім того, працівниками районної дільниці КРБП «Зеленбуд» проведено наступні види робіт:

  • очищення газонів від листя у парку по вул. Новокузнецькій – Нагнибіди (8400 кв. м),  у сквері по вул. Культурній (3800 кв. м) та сквері по вул. Чумаченка, 32 (1000 кв. м);
  • обрізка дерев (96 од.) в парку вул. Новокузнецькій – Нагнибіди;
  • вивезення сміття – 4,1 тонн.

Фахівцями районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ» згідно з графіком утримання зупинок міського транспорту щоденно велась робота з їх прибирання (57 зупинок). Очищено з-під бордюрів та вивезено випадкового сміття по вул. Північнокільцевій - 11 тонн.

Підрядною організацією виконано роботи з підбору випадкового сміття на території району, а саме: доріжка до КНП «Міська лікарня № 7» (Прибережна магістраль – вул. Привокзальна), ділянка автодороги М-18 Харків – Сімферополь, вул. Чумаченка, 34-а, вул. Парамонова, 19, лісосмуга «Дубки» по вул. Космічній,131 та вул. Північнокільцевій.

З внутрішньоквартальних територій підрядною організацією зібрано та вивезено опале листя по вул. Рязанській, вул. Стратосферній, вул. Комарова, 6, вул. Європейській, 30 та вул. Північнокільцевій, 14, 20.

Роботи з благоустрою у районі триватимуть і надалі.