У Запоріжжі комунальники виконують ремонтні роботи в багатоповерхівках

23.03.2023 15:30

Співробітники КП «Запоріжремсервіс» продовжують виконувати поточні ремонтні роботи в будинках. Останнім часом через ворожі обстріли навантаження на усі служби цього комунального підприємства значно збільшилося. Співробітники «Запоріжремсервіс» задіяні в ліквідації наслідків ракетних обстрілів, але вони продовжують виконувати свою роботу в усіх районах міста.

Так, з 16 по 22 березня виробничі підрозділи з управління житловими будинками працювали за адресами: бул. Шевченка, 4А, бул. Парковий, 9, вул. Республіканська, 77, вул. Аматорська, 58, вул. Лівобережна, 14. У цих будинках комунальники замінили ділянки інженерних мереж холодного водопостачання та каналізації. А в будинках № 4А по бул. Шевченка та №9 по бул. Парковому також замінили запірну арматуру холодного водопостачання.

За вісьмома адресами у Вознесенівському районі виконано профілактичний ремонт внутрішніх електричних мереж. На Сталеварів, 13 робітники КП «Запоріжремсервіс» відремонтували водостічні труби, а у дев’ятьох будинках Заводського району пофарбували газопроводи.

Попри воєнний стан і суттєво збільшене навантаження на усі служби КП «Запоріжремсервіс», підприємство сумлінно виконує обов'язки щодо управління житловими будинками та в повному обсязі надає споживачам послуги як керуюча компанія.