В Олександрівському районі проводять роботи з благоустрою

24.03.2023 09:40

У Запоріжжі комунальники продовжують наводити лад. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах міста.

Як повідомили в Олександрівській районній адміністрації, з 17 по 23 березня організовано та виконано наступні роботи:

  • навантаження, подрібнення та вивезення гілля за адресами: вул. Поштова, 57, вул. Крива бухта, 2, вул. Св. Миколая/вул. Перша ливарна. Загалом підрядна організація вивезла 7 т гілля. У виконанні робіт було задіяно 6 робітників, 3 вантажні автомобілі й екскаватор.
  • збирання та перевезення безпечних відходів за адресами: вул. Земського лікаря Лукашевича, 19, Жуковського, 25, Гоголя, 2, вул. Гончарова, 20. Підрядна організація вивезла 6 т сміття. У виконанні робіт було задіяно 6 робітників, 3 вантажні автомобілі й екскаватор.
  • навантаження та вивезення опалого листя за адресами: вул. Гоголя, 50, 50а, 85, вул. Поштова, 69, вул. Олександрівська, 25. Підрядники вивезли 2 т листя. Задіяні в виконанні робіт 4 робітника, вантажівка й екскаватор.

Окрім робіт з благоустрою території, співробітники Олександрівської райадміністрації ведуть й іншу діяльність. Зокрема, укладено додаткову угоду до договору на право користування місцями для розташування стаціонарних тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності. Проведено просвітницький захід для юних мешканців району, у тому числі переселенців та інше.