У Хортицькому районі тривають роботи з благоустрою

29.03.2023 16:45

В усіх районах міста комунальники продовжують виконувати сезонні роботи. У Хортицькій районній адміністрації розповіли, що було виконано за період з 24 по 29 березня.

Зокрема, в районі продовжують вивозити опале листя. До робіт залучена підрядна організація. Минулого тижня підрядники вивезли 8 автовантажівок листя з території району за адресами: вул. Дорошенка, 8; вул. Новгородська, 9А; вул. Рубана, 18А; вул. Героїв 93-ї бригади, 38, пр. Ювілейний, 33.

Триває навчання працівників закладів та установ Хортицького району, де створені або планується розгортання Пунктів Незламності, основам надання первинної домедичної допомоги. Тренінги проводять парамедики комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної ради. 24 березня заняття відбулось у закладі дошкільної освіти «Центр розвитку дитини «Хортицький». Учасників ознайомили з видами кровотечі й засобами її зупинення. Також парамедики навчали присутніх, як зупинити кровотечу за допомогою накладання турнікета або жгута та тампонуванню рваних ран на манекені.