У Комунарському районі продовжуються роботи з благоустрою

30.03.2023 16:10

В усіх районах міста не припиняються роботи з забезпечення благоустрою. Так, у Комунарській районній адміністрації відзвітували про те, що було виконано з 23 по 30 березня.

Минулого тижня на території Комунарського району не припинялися весняні роботи та прибирання.

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» очистили газони від опалого листя у парку по вул. Новокузнецькій – Нагнибіди (роботи виконано на площі 8 000 кв. м), у сквері по вул. Космічній (будівля кінотеатру «Космос», 1 200 кв. м) та сквері по вул. Чумаченка, 32 (1 000 кв. м). Комунальники проводили також обрізку аварійних дерев в парку вул. Новокузнецькій – Нагнибіди. Впродовж тижня було вивезено 3,8 тон сміття.

Фахівці районної дільниці «ЕЛУАШ» щоденно проводили роботи з утримання зупинок громадського транспорту.

Підрядною організацією виконано роботи з підбору випадкового сміття на території району: по вул. Космічній, 87, 131, вул. Складській, вул. Олімпійській, вул. Шенвізькій та вул. Олімпійській, 1, біля басейну «Байкал», кінотеатру «Космос», а також на ділянці автодороги М-18 Харків – Сімферополь.

Підрядники також прибирали опале листя на внутрішньоквартальних територіях по вул. М. Ласточкіна, 282, вул. Привокзальній, 7, вул. Космічній, 124в та вул. Олімпійській, 22а.

На території району ведеться системна робота по боротьбі зі стихійною торгівлею. Так, 28 березня співробітники райадміністрації спільно з представниками інспекції з благоустрою провели рейд по вул. Північнокільцевій.

У результаті перевірки 11 продавцям вручили попередження про припинення торгівлі та адміністративну відповідальність, а також запропонували перейти на територію ринку.

Триває також моніторинг щодо знесення незаконно встановлених гаражів. На шести металевих гаражах, які наразі не знесено, наклеєно попередження та ведеться робота з головою ОСББ.