У Шевченківському районі відзвітували про виконану за тиждень роботу

30.03.2023 19:00

Зокрема, представники Шевченківської райадміністрації розповіли про роботи з благоустрою, що були виконані з 23 по 30 березня відділом житлово-комунального господарства відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг.

Впродовж вказаного періоду було виконано наступні роботи.

Навантаження та вивезення гілля: вул. Авраменка, вул. Кругова.

Навантаження та вивезення опалого листя: вул. Авраменка, вул. Кругова.

Ліквідація стихійних звалищ по дорозі на с. Будівельників.

Видалення та обрізка дерев: вул. Краснова вул. Кольорова, вул. Пархоменка.

27 березня проведено моніторинг цін на соціально значимі продукти харчування в торговельних мережах та ринках району в порівнянні з цінами, наданими ДПСС в Запорізькій області.

Того ж дня здійснено об’їзд району щодо перевірки належного санітарного стану територій, закріплених за об’єктами торгівлі та сфери обслуговування за адресами: проспект Моторобудівників, 64, вул. Іванова, 2, вул. Чарівна, 131.

29 березня здійснено об’їзд району щодо перевірки належного санітарного стану територій, закріплених за об’єктами торгівлі та сфери обслуговування за адресами: проспект Моторобудівників, 58, вул. Іванова, 2, вул. Чарівна/Бочарова.

Також у складі комісії взято участь в демонтажі незаконно встановленої споруди (металевого гаража) по вул. Пархоменка.

30 березня здійснено об’їзд району щодо перевірки належного санітарного стану територій, закріплених за об’єктами торгівлі та сфери обслуговування на вул. Круговій, 107.

Того ж дня відбулося засідання ради з координації діяльності органів самоорганізації населення Шевченківського району Запоріжжя. На засіданні розглянуто 3 питання та підбиті підсумки діяльності керівників органів самоорганізації населення за І квартал.

Також 30 березня декілька працівників районної адміністрації взяли участь в онлайн-конференції за темою «Супергерої мого міста. Феномен мальописів з сторітелів» в рамках Всеукраїнського фестивалю-майстерні «Адреса дитинства - Гра».

Роботи з забезпечення життєдіяльності району продовжуються.