На запоріжців чекає прем’єра вистави «Сім перших робіт Аліни»

31.03.2023 19:00

Актори театру «VIE» готуються презентувати глядачам прем’єру вистави під назвою «Сім перших робіт Аліни». За основу взята одноіменна п'єса української драматургині та театральної діячки Ніни Захоженко. Оживила твір на сцені запорізька режисерка - Марічка Власова. Митці запевняють, вистава має глибокий сенс та не залишить глядачів байдужими.

Сьогодні у театрі «VIE» тривали репетиції нової вистави. Молоді, амбітні та яскраві актори готують іронічну комедію для глядачів. Гра акторів під контролем режисерки Марічки Власової. Вона відзначає, вистава насамперед про головні виклики сьогодення.

- Ми все своє життя намагаємося чогось досягти і зрозуміти, чи справді ми цього досягли. Ми завжди себе порівнюємо з кимось з оточення і власне ця вистава про людину і про тиск суспільства на людину, - говорить режисерка вистави Марічка Власова.

Режисерка занурила героїв п’єси у світ соцмереж. Саме туди, де люди  найчастіше порівнюють себе з іншими. Головна героїня - Аліна. За сюжетом суспільство тисне на дівчину, вказуючи їй як жити. Вона вирушає на пошуки себе. Роль Аліни зіграла молода акторка Анастасія Гусліста.

- Я хочу донести те, що не потрібно слухати інших людей, потрібно жити за своїм бажанням, за своїм покликанням.  Відчувати те, що ти хочеш насправді і йти до цього. А ще хочу сказати, що досвід - це те, що робить нас унікальними, - говорить акторка театру-лабораторії «VIE» Анастасія Гусліста.

Поціновувачів театрального мистецтва запрошують на сучасну, музичну та ексцентричну виставу, що відповідає на питання: як знайти себе, не загубившись серед інших.  Який шлях подолає головна героїня, аби нарешті знайти своє покликання, глядачі зможуть дізнатися вже цих вихідних. Прем’єра іронічної комедії відбудеться першого та другого квітня.