У Запоріжжі приведуть в порядок дорожнє покриття на одному з трамвайних переїздів

04.01.2018 14:43

Міський голова Володимир Буряк доручив привести в порядок дорожнє покриття в районі трамвайного переїзду по вул. 8 Березня - вул. Шевченко. Під час заміни рейок на цій ділянці був знятий верхній шар асфальту, нове покриття поки не поклали. Автомобілісти скаржаться, що тут тепер неможливо проїхати. Нижній шар асфальту, який залишився, практично зруйнований транспортом.

У грудні 2017 року на трамвайному переїзді по вул. 8 Березня - вул. Шевченко в Шевченківському районі замінили рейки. Для цього необхідно було зняти асфальтове покриття. Спочатку роботи планувалося завершити в жовтні, проте через зміну термінів поставки рейок, що завозяться з-за кордону строки закінчення довелося перенести.

- Рейки тут давно потребували заміни. Ця робота виконана. Також облаштовані розташовані поруч тротуари, встановлені бордюри. Залишилося укласти асфальт замість знятого. Однак зараз це не можна зробити відповідно до технології. Для укладання асфальту середньодобова температура повинна бути не нижче плюс восьми, - зазначив заступник міського голови Володимир Волобуєв.

Сьогодні дорожники чекають сприятливих погодних умов, коли можна буде укласти асфальт. Однак до цього дорогу необхідно привести в порядок, щоб не створювати незручностей автомобілістам, не допустити збільшення аварійності на цій ділянці. Така позиція міського голови Володимира Буряка.

- Міський голова на цьому тижні особисто побував на місці і ознайомився з ситуацією. Після цього їм було дано доручення привести цю ділянку дороги в порядок, зробити її придатною для проїзду автомобілів до того моменту, поки погода дозволить укласти нове асфальтне покриття. Ці роботи будуть виконані, - сказав Володимир Волобуєв.