До річниці звільнення півночі України #МістаГероїв

04.04.2023 09:35

Росіяни стверджують, що їхня втеча з Київщини – це "акт доброї волі". Цими заявами вони намагалися прикрити ганебність своєї поразки, яку цілком і повністю забезпечили Сили оборони і безпеки України своїми відважними та вмілими діями. З того моменту українці ще неодноразово змушували росіян вчиняти аналогічні "акти доброї волі" і відступати – з острова Зміїний, Херсона, міст і сіл Харківщини. Ми побачимо такі ж "акти доброї волі" окупанта в інших частинах України завдяки відповідним героїчним і активним діям наших військових, розвідки та усіх, хто боронить Україну.

Серед них навіки 36-річний Руслан Білоус родом з Мирного Мелітопольського району. 24 лютого, коли для кожного українця почалася повномасштабна війна і російський окупант почав нахабно обстрілювати українські міста, екіпаж пілота, заступника командира авіаційної ескадрильї, майора Руслана Білоуса та штурмана авіаційної ескадрильї капітана Романа Довгалюка на літаку Су-24М здійнялися у небо.

Вони разом загинули під час виконання бойового завдання з вогневого ураження живої сили та техніки окупантів біля с. Березівка Бучанського району на Київщині. Цього дня екіпаж успішно здійснив вивід з-під ракетного удару авіаційної техніки та посадку на запасному аеродромі. І далі успішно виконував бойові завдання за призначенням. Це був не один бойовий виліт, не один подвиг крилатих Героїв. 27 лютого вони не повернулися додому...

Запорізька область в очікуванні чергового “акту доброї волі” російських військ.

Тримаймося! З вірою в ЗСУ!