Комунальники продовжують наводити лад у Хортицькому районі

06.04.2023 17:45

У Хортицькій районній адміністрації розповіли, які роботи з благоустрою було проведено на території району за останній тиждень.

У період з 30 березня по 5 квітня з території Хортицького району за адресами вул. Василя Сергієнка, 25, 27, вул. Запорозького козацтва, 27, вул. Козака Бабури, 14, пр. Інженера Преображенського, 31 підрядною організацією ТОВ «Компанія «Торгуніверсал» вивезено 12 вантажівок опалого листя.

А підрядною організацією ТОВ «Екостройсервіс» ліквідовано стихійне звалище по вул. Новгородській, 15.

Крім того, під час особистого прийому громадян до голови районної адміністрації Сергія Дергачова звернулись голови правлінь ОСББ. Серед питань, що мають бути вирішені найближчим часом - ремонт даху будинку, надання допомоги в організації весняної толоки на прибудинковій території, обрізка дерев та ремонт внутрішньоквартальної дороги.

Окрім робіт з благоустрою території, ведеться й інша діяльність, спрямована на поліпшення добробуту жителів району. Зокрема, 4 квітня голова районної адміністрації провів зустріч з волонтерами. Він подякував жителям Хортицького району, які ведуть волонтерську діяльність, особисто надають допомогу Збройним Силам України та внутрішньо переміщеним особам. Під час зустрічі були розглянуті питання взаємодії волонтерів та районної влади, створення умов комунікації головних організаторів гуманітарної підтримки, а також учасники зустрічі обмінялись пропозиціями щодо розвитку району у мирному майбутньому.

Також протягом звітного періоду була проведена нарада з головами будинкових та квартального комітетів щодо діяльності органів самоорганізації населення Хортицького району. Під час зустрічі обговорювались основні напрями діяльності, розглянуті питання виконання Програми підтримки діяльності органів самоорганізації населення та виконання Правил благоустрою території міста Запоріжжя. Також були визначені основні проблемні питання й шляхи їх вирішення та підбиті підсумки роботи за 1 квартал поточного року.