У Комунарському районі проводиться весняне прибирання

06.04.2023 18:15

В усіх районах міста тривають роботи з забезпечення благоустрою. Так, у Комунарській районній адміністрації відзвітували про те, що було виконано минулого тижня.

На території Комунарського району не припинялися весняні роботи та прибирання.

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» виконали:

  • очищення газонів від листя в парку по вул. Новокузнецькій – Нагнибіди (роботи виконано на площі 1 000 кв. м), у парку ім. Ю. Гагаріна (4 400 кв. м), сквері на Південному ринку (2 700 кв. м), сквері по вул. О. Говорухи (500 кв. м), по вул. Водограйній (2 500 кв. м).
  • очищення доріжок від трави: у сквері по вул. Чумаченка, 32 (1 280 кв. м), сквері на Південному ринку (130 кв. м) та сквері по вул. Культурній (280 кв. м).
  • прополку лунок під деревами по вул. Чумаченка (50 од.),
  • прополку та обрізку кущів троянд по вул. Парамонова (131 од. на площі 380 кв. м).
  • вивезення сміття – 5,6 т.

Підрядною організацією виконано роботи з підбору випадкового сміття на території району: пустирі біля Першотравневого цвинтаря, вул. Космічній, 131, біля кінотеатру «Космос», вул. Північнокільцевій, території дитячих майданчиків по вул. Парамонова та Чумаченка, пустирях по вул. Новокузнецькій та вул. Олімпійській.

З внутрішньоквартальних територій підрядники зібрали та вивезли опале листя. Роботи виконали по вул. Космічній, 87, 104а, 118, вул. Олімпійській, 22а, вул. Європейській, 19, на пустирі біля Першотравневого цвинтаря та території біля басейну «Байкал».

Працівники КП «ЕЛУАШ» за графіком наводили лад на зупинках громадського транспорту району.

Фахівці райадміністрації також обстежили магістральні дороги щодо їх поточного середнього та дрібного ремонту у 2023 році. А також разом з представниками управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради обстежили аварійні та сухостійні дерева на внутрішньоквартальних територіях району по вул. Космічній, Північнокільцевій та інших.

Крім того, на території Комунароського району продовжуються заходи по боротьбі зі стихійною торгівлею, моніторинг щодо знесення незаконно встановлених гаражів по вул. Парамонова, 6, підготовка тендерної документації по роботі з поточного ремонту МАф, опрацьовуються акти руйнувань приватного сектору, який постраждав під час останнього ракетного обстрілу, за рекомендаціями департаменту архітектури та містобудування тощо.