В Олександрівському районі тривають роботи з благоустрою

07.04.2023 10:10

У Запоріжжі комунальники продовжують проводити роботи з комплексного благоустрою. Наразі особлива увага приділяється виконанню сезонних робіт.

Як повідомили в Олександрівській районній адміністрації, з 31 березня по 6 квітня організовано та виконано наступні роботи:

  • звалювання аварійних дерев на прибудинковій територіях. По вул. Гоголя, 93 було знесено два дерева. У проведені робіт задіяно 4 працівника та 2 одиниці техніки (вантажний автомобіль, автопідйомник);
  • навантаження, подрібнення та вивезення гілля за адресами: пр. Соборний, 99, 59, вул. Глісерна, 28, вул. Гоголя, 161б, вул. Інститутська, 2, вул. Козача, 37, перехрестя вул. Св. Миколая/Троїцької. Підрядною організацією вивезено 10 т гілля. У виконанні робіт було задіяно 6 робітників, 4 одиниці техніки (3 вантажних автомобіля, 1 екскаватор);
  • збирання та перевезення безпечних відходів за адресами: ЗЦНТІ, пр. Соборний, 21, вул. Жуковського, 70б, вул. Гоголя, 2, вул. Ак. Амосова, 73, вул. Арочна, вул. Поштова, 49, Прибережна автомагістраль ( вул. Фортечна, 1г). Підрядна організація вивезла 25 т сміття. У виконанні робіт було задіяно 6 робітників, 4 одиниці техніки (3 вантажних автомобілі, екскаватор).
  • навантаження та вивезення опалого листя за адресами: вул. Глісерна, 28, пров. Тихий/ вул. Троїцька. Підрядною організацією вивезено близько 1 т листя. Задіяно в виконанні робіт 4 людини та 2 одиниці техніки (вантажний автомобіль та екскаватор).

Наступного тижня роботи з благоустрою в Олександрівському районі буде продовжено.